Θήβα: Ευχές Μητροπολίτου Γεωργίου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήρια επιστολή προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξέτασεων συνέγραψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, στην οποία εύχεται στα νέα παιδιά να φτάσουν ψηλά και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητό μου παιδί,

Τούτες τις μέρες που πλέεις από χαρά καθώς έφτασες στο τέλος μιας μεγάλης προσπάθειας και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στα μονοπάτια της ακαδημαικής γνώσης, μέσα από την καρδιά μου σου εκφράζω τις συγχαρητήριες ευχές μου, καθώς και τις ευχές μου για υγεία και άμορφη φοιτητική ζωή.

Η ζωή είναι μπροστά σου, σου ανήκει και περιμένει να την κατακτήσεις. Εύχομαι να φτάσεις ψηλά, να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα κι από όποιο πόστο κι αν υπηρετήσεις με τους συνομήλικούς σου την κοινωνία μας να την κάνετε καλύτερη, με περισσότερη ανθρωπιά και αγάπη.

Ο τόπος μας σάς έχει ανάγκη, είστε το μέλλον της Ελλάδας και στους ώμους σας εναποθέτουμε τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο με αξίες και ιδανικά μέσα από τα οποία αναδείχθηκε ο πολιτισμός της Πατρίδας μας. Στηριζόμαστε σε εσάς όπως και εσείς μπορείτε να στηρίζεστε σε εμάς.

Θέλω να ξέρεις ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον μας για την πορεία σου είναι δεδομένα και οι προσευχές μας θα σε συνοδεύουν. Σου εύχομαι πρόοδο και κάθε θεϊκή ευλογία στη ζωή σου.

Με πατρικές ευχές και αγάπη

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος