Ονομαστήρια του Σερρών Θεολόγου

Αύριο, επί τη εορτή του , άγει τα ονομαστήριά του ο .

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης ανακοινώνεται ότι, την εφετινή χρονιά, ο εορτασμός της πανιέρου μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ημέρα κατά την οποία άγει και τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεολόγος, θα τελεσθεί, σύμφωνα με τις επικρατούσες και στην πατρίδα μας ειδικές και έκτακτες συνθήκες.

Ειδικώτερον, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Θεολόγος, θα χοροστατήσει, στον Αρχιερατικό Εσπερινό, που θα τελεσθεί στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σερρών, την Πέμπτη 7 Μαίου, στις 7:00 το απόγευμα, παραμονή της εορτής του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, προστάτου και ευεργέτου της πόλεως των Σερρών.

Επίσης, την αγιώνυμο ημέρα της εορτής, Παρασκευή 8 Μαίου, ο εορτάζων Σεβ. Ποιμενάρχης μας θα λειτουργήσει, στην ανδρώα Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών.

Και τις δύο ημέρες, οι εόρτιες ιερές ακολουθίες θα μεταδοθούν από τον Ρ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Ράδιο Κιβωτός», που εκπέμπει στους 99.2 FM”.