Ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών στη Λαμία (φωτο)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών  επισκέφθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου το πρωί την Λαμία όπου έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο στα γρα­φεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο.

Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών ξενάγησε ο Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος σε όλους τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, ξεκινώντας από το Μητροπολιτικό Παρε­κ­κλήσιο του Αγίου Εφραίμ και στην συνέχεια στο αμφιθέατρο, βιβλιοθήκη, Ραδιοφωνικό Σταθμό, ιστορικά αρχεία, τραπεζαρία, υφαντήριο, ξενώνα και στα γραφεία, όπου υπέβαλαν τα σέβη τους όλοι οι κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών εξέφρασε την ικα­νο­ποίησή του για το μεγάλο αυτό έργο και επήνεσε τον Ποιμενάρχη μας για την έντονη δρα­στη­ριό­τη­τα πού επιδεικνύει.
Το μεσημέρι οι δύο Αρχιερείς μετέβησαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης τον ξενάγησε στο Κειμηλιαρχείο, στο παρεκκλήσιο και στους άλλους χώρους του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Το απόγευμα επισκεφθήκαν την Ιερά Μονή Δαμάστας, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από την Καθηγουμένη Ιωάννα και όλη την αδελφότητα. Ο Σεβασμιώτατος Νέας Σμύρνης ικανοποιημένος για την ωφέλιμη επίσκεψη και την ενημέρωση για τις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως, επέστρεψε το απόγευμα στην Αθήνα.

1
1
1
1
1