Συνελήφθη ο ένας από τους υπόπτους του μακελειού στον Μαραθώνιο της Βοστώνης!

Μεταδίδεται ότι πέθανε από τα τραύματά του

Δεν έχουν τέλος οι ειδήσεις γεμάτες αίμα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε αστυνομικός ο οποίος είχε πυροβοληθεί νωρίτερα μέσα στους χώρους του διάσημου Πανεπιστημίου ΜΙΤ της Μασαχουσέτης.

Ο αστυνομικός ο οποίος ανήκε στην ασφάλεια του Πανεπιστημίου, πήγε να ερευνήσει ένα συμβάν που καταγράφηκε, για να πέσει θύμα πολλαπλών πυροβολισμών.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ την ίδια ώρα οι φοιτητές του Πανεπιστημίου είχαν ειδοποιηθεί να παραμείνουν στις αίθουσες του κτιρίου, και να μην κάνουν βόλτες στους διαδρόμους ή τους εξωτερικούς χώρους.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, και δυο ύποπτοι που εντοπίστηκαν συνελήφθησαν, αφού πρώτα είχαν “επιτάξει” ένα αυτοκίνητο και κρατούσαν όμηρο το οδηγό του, στην περιοχή Watertown. Προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς και εκρήξεις, ενώ οι αρχές της Βοστώνης έδωσαν εντολή να “κατέβει” το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, φοβούμενοι ότι κάποιος θα μπορούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό.

Μετά τη σύλληψη των δυο υπόπτων, οι αστυνομικοί τους έγδυσαν, φοβούμενοι ότι μπορεί να κουβαλούν εκρηκτικά. Νεώτερες ωστόσο πληροφορίες ανέφεραν ότι ο συλληφθείς είναι ένας, και ότι ο συνεργός καταδιώκεται.

1

Στην περιοχή επιχειρούν το FBI και η Εθνική Φρουρά, ενώ υπάρχει και ρομποτικό μηχάνημα της Αστυνομίας, για την εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών.

Όπως ανακοίνωσαν αργότερα οι αρχές, ο συλληφθείς εκτιμάται ότι είναι ο ένας από τους υπόπτους για το μακελειό στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, και αργότερα πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δεύτερου υπόπτου.