“Δίκτυο Illuminati” : για τον αποκρυφιστικό και τον παγανιστικό τρόπο ζωής!!!

Ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο που θα στηρίξει τη νέα εποχή, τη μαγεία, τον πνευματισμό, τον παγανισμό και άλλους “εναλλακτικούς τρόπους ζωής” και διαθέτει όλο το 24ωρο online τηλεόραση και ραδιόφωνο καθώς και δίκτυο Internet για υπηρεσίες της ζήτησης έκανε το ντεμπούτο του στις 31 Οκτωβρίου, είπαν οι συν-ιδρυτές Steve McManus και Elizabeth Sturino.”Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτούς τους τρόπους ζωής δεν είχαν μια κεντρική τοποθεσία όπου θα μπορούσαν να βρουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες,” δήλωσε ο McManus”.

Με το Δίκτυο Illuminati (‘Illuminati Network’) θα είναι σε θέση όχι μόνο να βρίσκουν στοιχεία όπως τις αγαπημένες αποκρυφιστικές προσωπικότητες του ραδιοφώνου, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να βρίσκουν πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις του εναλλακτικού lifestyle και σχετικά θέματα.”

Το δίκτυο θα έχει επίσης παιδικό πρόγραμμα για τους γονείς που θέλουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους με αυτόν τον τρόπο ζωής.
Ο Sturino πρόσθεσε ότι το δίκτυο θα είναι επίσης σε θέση να ρίξει φως σε πολλές ανακρίβειες και παρανοήσεις.

«Υπάρχουν πολλές σύγχρονες μάγισσες, αλλά δεν πετούνε με σκούπες», είπε. “Υπάρχει μια πολύ προοδευτική κοινότητα ανθρώπων που ασκούν μαγεία που δεν ήταν ποτέ σε θέση να καταπολεμήσουν τις παρανοήσεις με μια ενιαία φωνή.”
Επί του παρόντος, οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό το τρόπο ζωής πρέπει να κάνουν χρονοβόρες αναζητήσεις για να βρουν πληροφορίες και προγραμματισμό.
Ακριβώς όπως οι καταναλωτές, οι διαφημιστές που θέλουν να πλησιάσουν τους αποκρυφιστές έχουν δυσκολία να φτάσουν σε αυτή την κατακερματισμένη αγορά», είπε.

Επιπλέον, το δίκτυο σχεδιάζει να είναι ενεργός παίκτης στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, παρέχοντας δημοσιογράφους, συντάκτες και παραγωγούς με μια ολοκληρωμένη λίστα απόκρυφων εμπειρογνωμόνων και ομιλητών οι οποίοι θα δίνουν βάρος σε αμφιλεγόμενα ζητήματα. Οι συν-ιδρυτές πιστεύουν ότι το Δίκτυο Illuminati θα γίνει το κέντρο του κόσμου του αποκρυφισμού σε όλο τον κόσμο, και τελικά θα αρχίσει να αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο το κοινό τον βλέπει.

Το Δίκτυο Illuminati LLC είναι μια εταιρεία με έδρα το Delaware. Το site είναιτοwww.the-illuminati-network.com.