Χαλέπι: Μαζί με τους τζιχαντιστές καταρρέει και η δυτική προπαγάνδα (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Θεοχάρη

Συνεχίζεται η μαζική έξοδος από το ανατολικό .

Η κατάρρευση των στο ανατολικό Χαλέπι και η απελευθέρωση του μισού από τον Συριακό Στρατό έχει σαν αποτέλεσμα και την ταυτόχρονη κατάρρευση του καλοστημένου μετώπου προπαγάνδας, που είχε κατασκευάσει ο ουαχαμπιτικός τζιχαντιστικός άξονας Σαουδικής Αραβίας, Κατάρ, Τουρκίας, ΗΠΑ, Αγγλίας και Γαλλίας.

Ποια ήταν τα ψεύδη τα οποία επί χρόνια διέδιδαν τα δυτικά ΜΜΕ και μαζί τους τα ελληνικά φερέφωνά τους;
Ο Άσαντ σκοτώνει τον λαό του.
Πώς σκοτώνει ένα λαό, ο οποίος μαζικά, κατά δεκάδες χιλιάδες (φωτο), μεταναστεύει προς τις περιοχές υπό τον κυβερνητικό έλεγχο;
Ο Άσαντ βομβαρίζει αμάχους.
Αυτοί που συστηματικά και αδιάκριτα βομβαρδίζουν αμάχους είναι οι τζιχαντιστές από το ανατολικό Χαλέπι.
Ο Άσαντ στερεί τον πληθυσμό από την πρόσβαση στα απαραίτητα (διατροφή, ύδρευση, ιατρική περίθαλψη).

Ακριβώς το αντίθετο. Αυτοί που στερούσαν τον πληθυσμό από τα απαραίτητα ήταν οι τρομοκράτες, που χρησιμοποιούσαν εργοστάσιο ύδρευσης του Χαλεπίου ως μέσο πίεσης στον πληθυσμό, κόβοντας το νερό, που κρατούσαν τα απαραίτητα είδη διατροφής για τους εαυτούς τους, ώστε να αναγκάσουν τον πληθυσμό από την πείνα να στρατολογηθεί μαζί τους.
Σε ποια πόλη ή συνοικία έγιναν μετά την κατάληψή της από τον συριακό στρατό αντίποινα εις βάρος αμάχων ή και ενόπλων;
Αντίθετα ποια πόλη ή συνοικία ή χωριό έπεσε στα χέρια των οποιωνδήποτε ανταρτών και δεν υπέστη τα πάνδεινα (εκτελέσεις αθώων αμάχων και αιχμαλώτων, καταστροφή χριστιανικών ναών και μοναστηριών, λεηλασίες περιουσιών και τόσα άλλα);
Αρκεί να σημειώσουμε ότι χθες σκοτώθηκε στην ορθόδοξη χριστιανική Μχάρντε στην περιοχή της Χάμα μία νεαρή μητέρα με ένα παιδάκι 8 ετών από ρουκέτα των τζιχαντιστών που στηρίζει η Δύση.
Αυτή τη στιγμή τα βάσανα των αμάχων στο Χαλέπι πλησιάζουν στο τέλος τους.

Ήδη 90.000 άμαχοι του ανατολικού Χαλεπίου είναι ελεύθεροι και η ζωή τους θα συνεχιστεί κανονικά.
Οι μόνοι που προσπαθούν να παρατείνουν το δράμα του συριακού λαού είναι οι δυτικοί σύμμαχοι των τζιχαντιστών, αλλά η πραγματικότητα είναι αδήριτη.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Ο λαός της Συρίας υπέγραψε την ελευθερία του από την ισλαμική τρομοκρατία με το αίμα του και δεν θα πάρει πίσω την υπογραφή του.
Όμως, η Συρία δεν θα αργήσει να ελευθερωθεί ολόκληρη από την ισλαμιστική λαίλαπα.
Οι χριστιανοί παρέμειναν και θα μείνουν για πάντα στον τόπο τους, όσα κι αν έχουν τραβήξει, όσο μεγάλη κι αν είναι η εγκατάλειψή τους από τη Δύση.

aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-1 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-4 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-6 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-7 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-14 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-16 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-22 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-23 aleppo-exit-civilians-eastern-neighborhoods-28