Μοναστηριακή συνταγή: Σαλάτα με παντζάρια και μανιτάρια

Loading...


Υλικά :

½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο

½ κιλό παντζάρια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
Ξηρούς καρπούς (καρύδια, κουκουνάρι)
Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση :

Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το βαλσάμικο. (Αν θέλετε προσθέτετε και λαχανικά της αρεσκείας σας).

 



Ετικέτες