Εύκολη μηλόπιτα

Loading...


Υλικά για τη γέμιση
5 μήλα
250γρ. μαργαρίνη

1 φλιτζ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα

Για τη ζύμη

5 αυγά
1½ φλιτζ. ζάχαρη
1½ φλιτζ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

Διαδικασία συνταγής

Βάζουμε σε ταψάκι την μαργαρίνη, τη ζάχαρη και την κανέλα. Βάζουμε στο φούρνο το ταψί στους 180οC μέχρι να λιώσει η μαργαρίνη και η ζάχαρη. Παράλληλα όσο λιώνουν τα υλικά στο φούρνο καθαρίζουμε και κόβουμε σε μισοφέγγαρα τα μήλα.

Ανακατεύουμε καλά τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και την κανέλα στο ταψί και στρώνουμε τα μήλα. Χτυπάμε σε μίξερ τα αυγά προσθέτουμε τη ζάχαρη και σιγά-σιγά το αλεύρι και το μπέικιν.

Περιχύνουμε τα μήλα με τη ζύμη και ψήνουμε στους 180οC για 40 λεπτά.



Ετικέτες