Γαρίδες πανέ με σάλτσα κοκτέιλ

Loading...


Υλικά

Εκτέλεση Για τις γαρίδες

Αλατοπιπερώνουμε τις γαρίδες, χτυπάμε τα αυγά και έχουμε προσθέσει την μουστάρδα. Στη συνέχεια, τις περνάμε από το αλεύρι , μετά από το μείγμα αυγού και τέλος τη φρυγανιά.

Τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο για 4 με 5 λεπτά από κάθε πλευρά και κρατάμε στην άκρη.
Για τη σάλτσα κοκτέιλ

Ανακατεύουμε τα υλικά καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ιδανική σάλτσα για γαρίδες, αστακούς και καραβίδες.
Συνοδέψτε τη σάλτσα με τις γαρίδες.

Για τις γαρίδες

500 γραμμάρια γαρίδες αποφλοιωμένες – καθαρισμένες
2 αυγά
1 πακετάκι φρυγανιά τριμμένη
Λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα κοκτέιλ
200 γραμμάρια μαγιονέζα
80 γραμμάρια κέτσαπ
Ένα σφηνάκι κονιάκ ή ουίσκι
50 ml κρέμα γάλακτος
Ταμπάσκο
Αλάτι
Πιπέρι