Θεία Λειτουργία για τους νεαρούς κρατουμένους στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Loading...


Θ. Λειτουργία υπέρ των νεαρών του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορίνθου στην Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου, τέλεσε ο .

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο σεπτός , σε θερμό κλίμα, συζήτησε με τους νέους και τους διηγήθηκε το ιστορικό της Ιεράς Μονής, τους βίους των Οσίων Παταπίου και Υπομονής και τους νουθέτησε δίδοντάς τους χρήσιμα παραδείγματα για το μέλλον και την ζωή τους.

Τους νεαρούς κρατούμενους συνόδευαν, η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου-Βασιλοπούλου Ξένη, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου κ. Σταθουλοπούλου Ευγενία, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου κ. Τσουρέκης Αντώνιος, ο Αρχιφύλακας του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου κ. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου κ. Μπονάρος Σταύρος, η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου κ. Χρυσικού Ειρήνη, η Αρεοπαγίτης κ. Υφαντή Δήμητρα, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λεχαίου, κ. Σταυροπούλου Μαργαρίτα, ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Κορίνθου κ. Σαμαράς Βασίλειος, ο Δάσκαλος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, κ. Λέκκας Δημήτριος, ο Ανθυπαστυνόμος Επικεφαλής Εξωτερικής Φρουράς κ. Πιστεύος Νικόλαος και ο Ανθυπαστυνόμος κ. Ασπρούδης Απόστολος.

Διαβάστε εδώ:  Μητροπολίτης Κορίνθου: «Ο Χριστός να χαρίζει την αρετή της συγνώμης» (ΦΩΤΟ)

Η όμορφη και σεμνή αυτή συναναστροφή ολοκληρώθηκε με την απόδοση μικρών ευλογιών στους νεαρούς κρατούμενους και στην επίσημη συνοδεία τους από τον σεπτό και την Ηγουμένη της Ι. Μονής Γερόντισσα Χρυσοβαλάντη.