Συνάντηση του Μητροπολίτη Φωκίδος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τον επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι 3 Μαρτίου 2017 ο , συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ελευθέριο Αυγενάκη.

Ο Πρόεδρος της περιόδευσε στην Επαρχία της Φωκίδος όπου σήμερα το απόγευμα θα ομιλήσει στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Εκτός των άλλων σταθμών εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Φωκίδος, αλλά και να ξεναγηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης, για να ενημερωθεί για τις εργασίες αναστήλωσης του εν λόγω Ιερού Ναού.

Διαβάστε εδώ:  Πυρά Καλαβρύτων Αμβροσίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το "Τάμα του Εθνους"

Ο Πρόεδρος με την συνοδεία του συνομίλησαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Άμφισσας, όπου εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να πληροφορηθεί από τον Ποιμενάρχη για την Εκκλησία της Φωκίδος και διάφορα ζητήματα που την απασχολούν. Εν συνεχεία μετέβηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου έγινε μια μικρή ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδας κ. Αθανασία Ψάλτη, για τις εργασίες αναστήλωσης που πρόκειται εντός ολίγων ημερών να ξεκινήσουν στον Ιερό Ναό.