Μοναστηριακή συνταγή: Ομελέτα με αβρώνιες

Loading...


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Αφού πλύνουμε πολύ καλά τις αβρωνίες, τις βράζουμε και τις σουρώνουμε, ώστε να στραγγίξουν. Στην συνέχεια τις τσιγαρίζουμε με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.Ακολούθως ρίχνουμε κτυπημένα τα αυγά.

Σημείωση : Εάν προτιμούμε το φαγητό νηστίσιμο, αντί για τα αυγά, ρίχνουμε τριμμένο το μπαγιάτικο ψωμί ή το παξιμάδι ή την φρυγανιά.

Υλικά :
μισό κιλό αβρωνίες
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
6 αυγά
λάδι

Προαιρετικώς : τριμμένο μπαγιάτιο ψωμί ή παξιμάδι ή φρυγανιά