Αγιορείτικη συνταγή: Ψαροκεφτέδες με μπακαλιάρο

Loading...


Υλικά:
1 κιλό φρέσκο
ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα

1 κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 μεγάλη ντομάτα
1 κουταλάκι ρίγανη

δυόσμος
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον.

Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά.

Πριν τηγανίσετε τους , πασπαλίστε τους με αλεύρι.