Φτιάξτε νόστιμο αγιορείτκο κοφτό μακαρονάκι με σπανάκι…
Υλικά:
μισό κιλό μακαρονάκι κοφτό
1 κιλό βρασμένο σπανάκι ψιλοκομμένο και καλά στραγγισμένο
1 κρεμμύδι
1 καρότο ψιλοτριμμένο
½ φλιτζάνι λάδι (μπορούμε να τα κάνουμε και ανέλαια)
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι, το σέλινο και το καρότο, ώσπου να μαραθούν.
Μετά προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα λαχανικά να σιγοψηθούν.
Βράζουμε το μακαρονάκι το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε βαθιά πιατέλα.
Στο τέλος προσθέτουμε το σπανάκι στην μέση των μακαρονιών.