Αγιορείτικες γεύσεις στη πανήγυρι της Μονής Ιβήρων

Loading...


Του Γιώργου Θεοχάρη -Αγιο Ορος

Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι μαγειρεμένο  στα κάρβουνα από τον αρχιμάγειρα, πατέρα Επιφάνιο, τον Μυλοποταμινό, είχαν την ευκαιρία να γευτούν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην Ιερά Μονή Ιβήρων που εορτάζει την Κοίμηση της θεοτόκου παρουσία περίπου δυο χιλιάδων πιστών. Επισκεφθήκαμε τα μαγειρεία της Μονής και καταγράψαμε ορισμένες εικόνες….

Όσοι βέβαια έπρεπε να κοινονωνήσουν περιορίστηκαν σε λίγη ντομάτα και ταραμομασαλάτα με λίγο ψωμάκι.

alt
alt
alt



Ετικέτες